ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στην Πάτρα- Επτά συλλήψεις

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στην Πάτρα- Επτά συλλήψεις

Με χειροπέδες κατέληξαν επτά άτομα στην Πάτρα, για διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή. Τα μέλη της σπείρας, “άνοιγαν” ανασφάλιστες πόρτες με ταυτότητες, κάρτες και τραπουλόχαρτα…

Στην εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών προχώρησε χθες η αστυνομία. Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψη επτά μελών της σπείρας –έξι γυναίκες και ένας άνδρας- μετά το τελευταίο τους «χτύπημα» σε σπίτι στην περιοχή της Παγώνας.

Σύμφωνα με το patrastimes, οι γυναίκες της ομάδας έμπαιναν σε σπίτια με ανασφάλιστες πόρτες χρησιμοποιώντας ταυτότητες, κάρτες ή ακόμα και τραπουλόχαρτα, και άρπαζαν κοσμήματα, χρήματα και κινητά. Ο άνδρας της σπείρας περίμενε τις γυναίκες σε αυτοκίνητο, στο οποίο επιβιβάζονταν μετά τη διάρρηξη και εξαφανίζονταν.

Η σπείρα των ρομά φέρεται να έχει διαπράξει 13 κλοπές το τελευταίο διάστημα σε σπίτια στις περιοχές της Αρόης, των Συνόρων και των Ταμπαχάνων, ενώ πολλοί από τους συλληφθέντες είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές, καθώς έχουν απασχολήσει και παλαιότερα για την παράνομη δράση τους.

Η αστυνομία έφτασε στην σύλληψή τους μετά την τελευταία διάρρηξη που πραγματοποίησαν χθες το πρωί σε οικία στην περιοχή της Παγώνας, όπου έγιναν γρήγορα αντιληπτοί, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα αστυνομικοί να καταφέρουν να τους συλλάβουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.