ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκάρει και ο πατέρας του 40χρονου παιδόφιλου με το βαν: “Είναι ψέματα, δεν πιστεύω τίποτα…” (εικόνες)

Σοκάρει και ο πατέρας του 40χρονου παιδόφιλου με το βαν: “Είναι ψέματα, δεν πιστεύω τίποτα…” (εικόνες)

Απόφοιτος σχολής ηλεκτρονικών και προϊστάμενος σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών επί 16 συναπτά χρόνια ήταν ο παιδόφιλος με το βαν που συνελήφθη χθες.

Ο Φίλιππος Λεβέντος, ο «δράκος» του Περιστερίου, βρήκε διέξοδο στην οικογενειακή επιχείρηση ψιλικών που άνοιξε πριν από περίπου δύο χρόνια με τους γονείς του. Ο 40χρονος παιδεραστής με το βαν συνελήφθη τη στιγμή που είχε μόλις εντοπίσει το επόμενο θύμα του, το λεπτό δηλαδή που επιβίβαζε στο βαν του έναν 13χρονο με σκοπό να τον βιάσει.

Ο 40χρονος είχε πλησιάσει τον ανήλικο μέσω Facebook και τον έπεισε να συναντηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, προκειμένου να κάνει πραγματικότητα τις διεστραμμένες ορέξεις του. Ο παιδεραστής διέμενε στο Περιστέρι, ακριβώς πάνω από το κατάστημα ψιλικών επί της οδού Κηπουπόλεως που διατηρούσε με τους γονείς του.

«Ήταν πωλητής. Δεν είχε ακουστεί κάτι για αυτόν. Δεν θα τον είχαν διώξει αν είχαν υποψίες για το παραμικρό; Όταν του μείωσαν τον μισθό, αναγκάστηκε να παραιτηθεί και ανοίξαμε αυτή την οικογενειακή επιχείρηση. Έδειχνε ευχαριστημένος», δηλώνει ο πατέρας του Γιάννης σε ιστοσελίδα.

Και προσθέτει: «Έχουμε αρρωστήσει όλοι. Αυτή τη στιγμή ο γιος μου είναι στη ΓΑΔΑ με τη μητέρα του και η γειτονιά μάς κουτσομπολεύει. Στο μαγαζί πλέον δεν πατάει ψυχή. Καταστραφήκαμε».

«Είναι ψέματα. Αν είναι δυνατόν. Διαβάζω για τον διάλογο που είχε με 12χρονο στα Πετράλωνα και για το βιασμό 14χρονης. Δεν πιστεύω τίποτα», συμπλήρωσε ο πατέρας του 40χρονου.

Μάλιστα, δηλώνει άγνοια για την πρωτοφανή δράση του γιου του: «Βλέπω φωτογραφίες στα κανάλια με το φορτηγάκι του, αλλά δεν καταλαβαίνει κανείς ότι τα χαρτόνια και τα καλύμματα στο πίσω μέρος τα χρειάζεται για τη δουλειά του. Λόγω του μίνι μάρκετ που διαθέτουμε, μεταφέρει συχνά τρόφιμα και δεν ήθελε να λερώσει το αυτοκίνητο. Αυτό ξέρω εγώ».

Και συμπληρώνει για το προφίλ του γιου του: «Αν ρωτήσεις όλη τη γειτονιά, θα σου πουν πως ο γιος μου είναι δουλευταράς και όχι εγκληματίας. Όλοι μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Απορώ ποια χρονική στιγμή γίνονταν όλα αυτά, αφού δούλευε 15 ώρες την ημέρα. Αλήθεια, πότε προλάβαινε να βιάσει κιόλας;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.