ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O δολοφόνος χρώσταγε στον φαρμακοποιό 300.000 ευρώ και του είχε κατασχέσει το σπίτι

O δολοφόνος χρώσταγε στον φαρμακοποιό 300.000 ευρώ και του είχε κατασχέσει το σπίτι

Τον φόνο του 57χρονου φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου, το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου, στο Ψυχικό, αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα, ομολόγησε ο 51χρονος αρχιτέκτονας που είχε προσαχθεί την Τρίτη ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία.

Συγκεκριμένα, ο αρχιτέκτονας, που δήλωσε συγκλονισμένος για την πράξη του στους αστυνομικούς, οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης στον εισαγγελέα.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, η οικονομική διαμάχη που είχε με τον Βασίλη Φλώρο τού είχε γίνει εμμονή.

Ο δράστης φαίνεται να χρωστούσε στον φαρμακοποιό περίπου 300.000 ευρώ, εκείνος προφανώς δεν τα επέστρεψε, με την οικονομική διαφορά τελικά να φθάνει στις δικαστικές αίθουσες και το θύμα να καταφέρνει την κατάσχεση ακινήτου του δράση.

Το αποτέλεσμα αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον 51χρονο, ο οποίος το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου έστησε καρτέρι θανάτου στον άτυχο φαρμακοποιό.

Όσο για το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 57χρονο φαρμακοποιό, ο αρχιτέκτονας είπε στους αστυνομικούς ότι το πέταξε κοντά στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό χωρίς, ωστόσο, αυτό να έχει βρεθεί.

Η ιατροδικαστής από την νεκροτομή του σώματος του θύματος διαπίστωσε ότι φέρει 5 τραύματα από βολίδες περιστρόφου των 22 ΜΜ, ενώ το πλαϊνό τζάμι του αυτοκινήτου από την πλευρά του οδηγού ήταν ανοικτό.

«Σε λίγες ημέρες θα έπρεπε να φύγω από το σπίτι μου καθώς ο φαρμακοποιός το είχε πάρει μετά από πλειστηριασμό, αφού δεν μπόρεσα να ξεχρεώσω τα 300.000 ευρώ, τα οποία στην ουσία είχα δανειστεί. Όχι όμως για μένα, αλλά για ένα τρίτο πρόσωπο.Περίμενα να μην είναι η οικογένειά μου στο σπίτι για να μην καταλάβουν το παραμικρό, και εκείνο το πρωί του Σαββάτου πήγα με το αυτοκίνητό μου στο σπίτι του θύματος αποφασισμένος να τον σκοτώσω.Στάθμευσα το ΙΧ μου λίγα μέτρα πιο μακριά και πλησίασα με τα πόδια.

Τον είδα που έβγαινε με το αυτοκίνητο. Πλησίασα και αρχικά πυροβόλησα μία φορά, την ώρα μάλιστα που το τζάμι του οδηγού ήταν ανεβασμένο. Εκείνη την ώρα τα έβλεπα όλα μαύρα. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Οι μέρες που ακολούθησαν ήταν εφιαλτικές και σκέφτηκα πολλές φορές να αυτοκτονήσω. Ήθελα να δώσω ένα τέλος στη ζωή μου. Ένα τέλος σε όλα όσα είχαν γίνει…».

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα του δράστη όταν εντόπισαν από κάμερες της περιοχής το αυτοκίνητό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια επεξεργάστηκαν το σημείο που απεικονίζεται η πινακίδα κυκλοφορίας στις φωτογραφίες και από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.