ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έγκυες και με χρυσά σκουλαρίκια στα ευαίσθητα σημεία πάνε στα νοσοκομεία οι αλλοδαπές

Έγκυες και με χρυσά σκουλαρίκια στα ευαίσθητα σημεία πάνε στα νοσοκομεία οι αλλοδαπές

Μια καταγγελία που έχει γίνει μέσα από τα νοσοκομεία καταδεικνύει το πρόβλημα που υπάρχει με την εισβολή αλλοδαπών στην χώρα καθώς οι γυναίκες τους έρχονται σχεδόν όλες… έγκυες.

Αυτό σημαίνει πως οι γυναίκες αυτές έρχονται σχεδόν ετοιμόγενες και αυξάνεται μαζί τους ο «εξωγενής» πληθυσμός

Μιλούσα με μαία που «εργάζεται»σε δημόσιο νοσοκομείο. Εχει φρικάρει.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ… ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
Όλες, μου λέει, είναι γκαστρωμένες δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.

Είναι από 2 εβδομάδων εως να ξεγεννήσουν, πολλές είναι ήδη με ένα μηνών στην αγκαλιά και κυοφορούν και άλλο λίγων εβδομάδων που υποτίθεται εκείνο των καιρό ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες και ήταν προς φυγήν.

Και το καλύτερο;

Όλες τα έχουν «περιποιημένα» έτσι που καμία Ελληνίδα εν μέσω κρίσης δεν μπορεί να το «περιποιηθεί»μέχρι και με χρυσό σκουλαρικάκι στην κλειτορίδα τα έχουν στολισμένα πολλές «ταλαιπωρημένες προσφυγοπούλες».

Υ.Γ. Ελένη ευχαριστώ για την πληροφορία.

2. Οσοι έχετε γνωστούς στις γυναικολογικές του δημοσίου ρωτήστε τους αν το έχουν αντιμετωπίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τσιολάκης Ηλίας
attikanea.blogspot.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.