Υπόθεση Σωκράτη Κόκκαλη junior: Παραδέχθηκε το έγκλημά του ο «ντίλερ» που τον οδήγησε στο θάνατο

Υπόθεση Σωκράτη Κόκκαλη junior: Παραδέχθηκε το έγκλημά του ο «ντίλερ» που τον οδήγησε στο θάνατο

«Ένοχος» δήλωσε στο δικαστήριο ο Αμερικανός κακοποιός έμπορος ναρκωτικών Terry Lee Christian, που πούλησε το νοθευμένο ναρκωτικό στον νεαρό επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Σκοπός της ομολογίας ήταν να έχει μειωμένη ποινή.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ ήρθε σε συμφωνία με τους εισαγγελείς για ποινή 15 χρόνων.

Παραδέχτηκε ότι αυτός χορήγησε στον Σωκράτη το κοκτεϊλ των ναρκωτικών που τον έστειλαν στον άλλο κόσμο. Ο Terry Lee Christian, 35 ετών έδωσε στον Σωκράτη ένα μείγμα ηρωίνης, κοκαΐνης και φαιντανύλης (fentanyl) το οποίο είναι συνθετικό οπιοειδές που χρησιμοποιείται ως αναλγητικό κατά τη διάρκεια της αναισθησίας.

Εκείνος βέβαια δήλωσε πως δεν γνώριζε τι περιείχε το θανατηφόρο μείγμα, παρ’ όλα αυτά βρέθηκε το dna του στο πακέτο αλλά και από το στίγμα του κινητού του φάνηκε πως βρέθηκε στο ξενοδοχείο του Σ.Κόκκαλη εκείνη την ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατηγορούμενος κατα την διάρκεια της κατάθεσης του… όπου και παραδέχτηκε ότι έδωσε τα ναρκωτικά στον Έλληνα γόνο έκανε χρήση του ευεργετικού Αμερικανικού νόμου που δίνει την δυνατότητα στον κατηγορούμενο να παραδεχτεί το έγκλημά του προκειμένου να εισπράξει μικρότερη ποινή. Έτσι ο Terry Lee Christian περιμένει να του ανακοινωθεί η τελική ποινή στις 17 Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.