ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Εδώ ο κόσμος καίγεται» και το ΠΝ κάνει «ασκήσεις» με… μετανάστες: Τέσσερα αρματαγωγά για φιλοξενία «αιτούντων»!

«Εδώ ο κόσμος καίγεται» και το ΠΝ κάνει «ασκήσεις» με… μετανάστες: Τέσσερα αρματαγωγά για φιλοξενία «αιτούντων»!

Η Τουρκία στέλνει στρατεύματα στη Συρία, απειλεί την Ελλάδα με «καταστροφή» του EastMed οι ΕΔ αντιμετωπίζουν κρισιμότατα προβλήματα υλικού και επάνδρωσης, αλλά αυτά δεν είναι τα… σημαντικά προβλήματα.

Αυτό που προέχει είναι οι αλλοδαποί.

Ετσι στο λιμάνι της Μυτιλήνης βρίσκεται από το πρωί το αρματαγωγό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού «ΙΚΑΡΙΑ» προκειμένου να φιλοξενήσει «ευάλωτους αιτούντες» από τον καταυλισμό της Μόριας.

Την ίδια ώρα ματαιώθηκε για λόγους δυσκολίας προσέγγισης και πρόσδεσης με ασφάλεια στο λιμάνι των Μεστών της δυτικής Χίου, η άφιξη αρματαγωγού το οποίο θα φιλοξενούσε διαμένοντες στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ αιτούντες άσυλο.

Τέλος, στο λιμάνι Μαλαγαρίου Σάμου δυο αρματαγωγά αναμένεται να φιλοξενήσουν περίπου 1.000 «αιτούντες» που διαμένουν στον καταυλισμό στο Βαθύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.