ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οινόφυτα: Η πυροσβεστική «σκούπισε» την περιοχή – Δεν υπάρχει πτώση ελικοπτέρου (upd)

Οινόφυτα: Η πυροσβεστική «σκούπισε» την περιοχή – Δεν υπάρχει πτώση ελικοπτέρου (upd)

(upd 20:28) Άμεσα κινητοποιήθηκε το πυροσβεστικό σώμα ύστερα από μια κλήση στο κέντρο για πιθανή πτώση ελικοπτέρου κοντά στα Οινόφυτα.

Μια γυναίκα από τα Οινόφυτα το απόγευμα της Τρίτης (18/2) είδε στον ορίζοντα του Αγίου Θωμά ένα ελικόπτερο να βυθίζεται και στη συνέχεια χάθηκε από το οπτικό της πεδίο.

Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές αν και δεν υπήρχε καμία άλλη πληροφορία, ειδικά για εξαφάνιση ελικοπτέρου, ούτε από τα ραντάρ ούτε από ενδεχόμενη έκρηξη στις γύρω περιοχές.

Ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ πήρε εντολή να ελέγξει το σημείο ανάμεσα στα Οινόφυτα και τον Άγιο Θωμά, χωρίς ωστόσο να βρει κάτι. Κατά μία ανεπιβεβαίωτη πληροφορία που επικαλείται το lamiareport υπήρχε σχέδιο εκπαιδευτικής πτήσης στην περιοχή, χωρίς πάντως να είναι βέβαιο ότι επρόκειτο για το ελικόπτερο που είδε η συγκεκριμένη γυναίκα.

Αρχικό κείμενο

Σε κατάσταση συναγερμού η Πυροσβεστική και οι αστυνομικές Αρχές, καθώς το απόγευμα της Τρίτης, 18.02.2020, ένας πολίτης κάλεσε την Πυροσβεστική και είπε ότι στην περιοχή του Αγίου Θωμά, πίσω από τα Οινόφυτα είδε ένα ελικόπτερο, υποστηρίζοντας πως στην συνέχεια το “έχασε” από το οπτικό του πεδίο.

Ομάδα της ΕΜΑΚ εστάλη άμεσα στο σημείο για να ερευνήσει την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΓΕΕΘΑ, πάντως, υπήρξε όντως στην περιοχή εκπαιδευτική πτήση μικρού, ιδιωτικού ελικοπτέρου, το οποίο ωστόσο προσγειώθηκε κανονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν άλλα τηλεφωνήματα σχετικά με το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.