ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ατάραχοι οι αλλοδαποί: Πάνω από 90 αποβιβάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς σε μια ημέρα σε Κω και Σάμο

Ατάραχοι οι αλλοδαποί: Πάνω από 90 αποβιβάστηκαν  σε χαλαρούς ρυθμούς  σε μια ημέρα σε Κω και Σάμο

Τι και αν τα νησιά «βράζουν» εξαιτίας των χιλιάδων αλλοδαπών, τι και αν ο φόβος για μια επιδημία κορωνοϊού και στα νησιά να είναι υπαρκτός, οι αλλοδαποί ατάραχοι σαν να μην συμβαίνει τίποτα εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα την οποία θεωρούν ως μη-χώρα.

Μέσα σε μια ημέρα (26/7), 95 παράνομοι μετανάστες από διάφορες χώρες αποβιβάστηκαν με την συνδρομή του ΛΣ σε Κω και Σάμο.

Στην Κω αποβιβάστηκαν 44 άτομα και οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον κεντρικό λιμένα με συνδρομή σκάφους του ΛΣ, ενώ στη Σάμο 51 οι οποίοι επίσης μεταφέρθηκαν στον λιμένα Βαθέος Σάμου για τα περαιτέρω, ήτοι καταγραφή και στη συνέχεια μεταφορά στην ενδοχώρα.

Υπενθυμίζεται τη Δευτέρα είχαν αποβιβαστεί ακόμη 75 άτομα στη Χίο. Εξ αυτών στη Βάτο με 35 άτομα και το δεύτερο στο Γιόσωνα με 40 άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.