ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο για απαγόρευση κυκλοφορίας – Δεν πίστευαν αυτό που βρήκαν

Κρήτη: Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο για απαγόρευση κυκλοφορίας – Δεν πίστευαν αυτό που βρήκαν

Σε έναν έλεγχο ρουτίνας για την απαγόρευση κυκλοφορίας, σε περιοχή των Χανιών Κρήτης, αστυνομικοί αντί να βρουν τα χαρτιά που αποδεικνύουν την μετακίνηση, βρήκαν… έναν άνδρα «αρματωμένο» με όπλα.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, ο 46χρονος με καταγωγή από ορεινό χωριό των Χανίων, οδηγούσε το αγροτικό του όχημα σε περιοχή των Χανίων, όταν αστυνομικοί που διενεργούσαν έλεγχο για την απαγόρευση κυκλοφορίας τον σταμάτησαν.

Ο 46χρονος εκτός του ότι διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούσε χωρίς να είναι δικαιολογημένη η μετακίνηση του, κουβαλούσε και… πολύτιμο φορτίο στο Ι.Χ. του.

Αναλυτικά και σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο 46χρονος είχε στην κατοχή του: τρία μεγάλα μαχαίρια κυνηγετικού τύπου, μία σιδερογροθιά και 38 φυσίγγια κυνηγετικής καραμπίνας. Άμεσα οι αστυνομικοί της Ο.Ε.Π.Τ.Α. του τμήματος Τροχαίας Χανίων πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, φαίνεται πως ο 46χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές στο παρελθόν, για παρόμοια αδικήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.