ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξάρχεια: Εκκένωσαν κατάληψη σε κτίριο στην οδό Θεμιστοκλέους – Απομακρύνθηκαν 50 αλλοδαποί (φωτο)

Εξάρχεια: Εκκένωσαν κατάληψη σε κτίριο στην οδό Θεμιστοκλέους – Απομακρύνθηκαν 50 αλλοδαποί (φωτο)

Στην εκκένωση κτιρίου, που τελούσε υπό κατάληψη από το 2016, στην οδό Θεμιστοκλέους 58 στα Εξάρχεια, προχώρησαν νωρίς το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, στο κτίριο διέμεναν περίπου 50 αλλοδαποί, κυρίως από τη Συρία και το Κονγκό, ενώ ανάμεσά τους ήταν και περισσότερα από 10 παιδιά.

Εικόνες από την αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια

Οι αλλοδαποί οδηγούνται αυτή την ώρα στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να μεταφερθούν σε σύγχρονες δομές φιλοξενίας.


«Οι συνθήκες που διέμεναν στο συγκεκριμένο κτίριο οι άνθρωποι αυτοί ήταν κυριολεκτικά άθλιες», τόνισαν χαρακτηριστικά οι ίδιες αστυνομικές πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.