Έβρος: Συνελήφθη ένας επίδοξος… «Νίντζα» – Βρέθηκαν πάνω του κάθε λογής μαχαίρια (φώτο)

Έβρος: Συνελήφθη ένας επίδοξος… «Νίντζα» – Βρέθηκαν πάνω του κάθε λογής μαχαίρια (φώτο)

Ένα ναρκωτικό χάπι και πλήθος από διάφορα πράγματα που έχουν οι Νίντζα, βρέθηκαν πάνω σε έναν άνδρα σε χωριό του Έβρου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Λάτρης των ανατολίτικων πολεμικών τεχνών και επίδοξος… «Νίντζα» φαίνεται πως είναι ένας άνδρας ο οποίος κατοικεί σε χωριό του Έβρου και είχε μετατρέψει το σπίτι του σε οπλοστάσιο με -κυρίως- αιχμηρά όπλα, αν και στην κατοχή του βρέθηκαν και σφαίρες πυροβόλου όπλου!

Μετά από πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ορεστιάδας ξαφνική έρευνα στην κατοικία του Έλληνα δράστη, όπου βρέθηκαν συνολικά 16 μαχαίρια διαφόρων τύπων, ένα ξιφίδιο, μια ζώνη με μαχαίρι στην θέση της αγκράφας, δυο αστέρια με κοφτερές αιχμές όπως αυτά των… πραγματικών Νίντζα, ενώ κατασχέθηκαν και 19 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Ο ιδιοκτήτης της ασυνήθιστης συλλογής συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων η οποία περιλαμβάνει και την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, καθώς πάνω του βρέθηκε ένα ναρκωτικό χάπι χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.