ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγκλονιστική μαρτυρία της κοπέλας ΑμεΑ για τον βιασμό της από τον Αλβανό που σκότωσε την Ελένη Τοπαλούδη

Συγκλονιστική μαρτυρία της κοπέλας ΑμεΑ για τον βιασμό της από τον Αλβανό που σκότωσε την Ελένη Τοπαλούδη

Ξεκίνησε τη Δευτέρα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, η εκδίκαση της υπόθεσης του ομαδικού βιασμού στη Ρόδο με θύμα μια 19χρονη κοπέλα με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

Για τον βιασμό της κοπέλας κατηγορείται ο 21χρονος Αλβανός που βίασε και δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη και ένας 23χρονος Ρομά. Σημειώνεται ότι ο βιασμός της 19χρονης, έγινε μόλις τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης Ελένης. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Ant1, η νεαρή κοπέλα απαντούσε στις ερωτήσεις του δικαστηρίου για περισσότερες από 4 ώρες.

«Εγώ είμαι δυνατό κορίτσι, δεν κλαίω εύκολα. Πατάω στα πόδια μου γιατί είμαι δυνατή, έχω περάσει πολλά στη ζωή μου και δεν κλαίω. Οι μνήμες μου έρχονται σιγά σιγά. Με χαστούκισε ο 21χρονος 5-6 φορές δυνατά. Ήταν πολύ γυμνασμένος. Μετά με έπιασε από την κοτσίδα ο 21χρονος και ο 23χρονος μου έπιασε τα χέρια όπως όταν βάζουν χειροπέδες. Ήμουν σε σοκ. Για αυτό δεν τα είπα νωρίτερα στην Αστυνομία. Είχαν μουδιάσει τα χέρια μου. Ζαλίστηκα μετά έκανα εμετό. Τρόμαξα πάρα πολύ. Δεν υπήρχε κάποιος για να φωνάξω βοήθεια», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Κατά τη διάρκεια της δίκης, έξω από το δικαστήριο βρίσκονταν μέλη του Πανελλαδικού Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το μωβ». Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί την Τετάρτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.