ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αλλοδαποί σε λιγότερο από ένα μήνα είχαν «σηκώσει» 11 σπίτια στο Ρέθυμνο

Αλλοδαποί σε λιγότερο από ένα μήνα είχαν «σηκώσει» 11 σπίτια στο Ρέθυμνο

Συνελήφθησαν για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, δύο αλλοδαποί από άγνωστη χώρα στο Ρέθυμνο έχοντας αφαιρέσει κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα από σπίτια της ευρύτερης περιοχής του δήμου Ρεθύμνης.

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας των αστυνομικών, το χρονικό διάστημα από 25.05.2020 έως και 23.06.2020 ο άνδρας είχε διαπράξει έντεκα κλοπές, τα αφαιρεθέντα αντικείμενα από τις οποίες, παρέδιδε στην γυναίκα συνεργάτιδα του. Τα κοσμήματα και άλλα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει ήταν συνολικής χρηματικής αξίας 14.870 ευρώ. Επίσης για τον συλληφθέντα αλλοδαπό, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνα των αστυνομικών σε χώρο που διέμενε ο άνδρας και η γυναίκα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων αποδόθηκαν στους παθόντες. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.