ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Βαρύς ο πέλεκυς» για τα μαγαζιά που δεν θα τηρήσουν τα μέτρα για το νέο ωράριο – 10.000 ευρώ πρόστιμο

«Βαρύς ο πέλεκυς» για τα μαγαζιά που δεν θα τηρήσουν τα μέτρα για το νέο ωράριο – 10.000 ευρώ πρόστιμο

Η κυβέρνηση επέβαλε νέα μέτρα για την μη διασπορά του κορωνοϊού σε συγκεκριμένες περιοχές που έχουν αυξημένα κρούσματα και ξεκαθάρισε ότι όσοι δεν τα τηρήσουν θα δεχθούν ισχυρό πρόστιμο, ενώ σε ενδεχόμενη δεύτερη παράβαση θα ακολουθήσει λουκέτο.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη εβδομαδιαία ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας σημείωσε ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις και προσαρμόζει τη στρατηγική της στα νέα δεδομένα, πάντα σε συνεννόηση με τους ειδικούς, και με γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, προσέθεσε, χθες προχώρησε στη λήψη νέων μέτρων προκειμένου να ανακοπεί την αυξητική τάση της επιδημίας.

Αναφορικά με τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα o κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε τα μέτρα που αποφασίστηκαν:

– Από μέχρι τις 24/8 απαγορεύεται η λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12.00 τα μεσάνυκτα μέχρι τις 7.00 το πρωί στις εξής περιοχές:

– Τις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,

– Τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας,

– Τους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου, Κω.

Του περιορισμού αυτού εξαιρούνται οι υπηρεσίες delivery και take away χωρίς πώληση αλκοόλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται πρόστιμο 10.000 ευρώ και σε περίπτωση δεύτερης παράβασης θα επιβάλλεται «λουκέτου» για 20 ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.