ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Λαμία: Δύο ανήλικοι Ρομά λήστεψαν ηλικιωμένο άνδρα – Τον έριξαν στο έδαφος και τον ξάφρισαν

Λαμία: Δύο ανήλικοι Ρομά λήστεψαν ηλικιωμένο άνδρα – Τον έριξαν στο έδαφος και τον ξάφρισαν

Θύμα ληστείας από δύο ανήλικους Ρομά έπεσε ένας ηλικιωμένος στο κέντρο της Λαμίας αφού πρώτα τον είχαν έριξαν στο έδαφος.

Πιο συγκεκριμένα, η ληστεία έγινε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στον πεζόδρομο της οδού Ανδρούτσου στο κέντρο της πόλης όπου ο 79χρονος παππούς περπατούσε αμέριμνος.

Αρχικά τον πλησίασε μια 17χρονη και του απέσπασε την προσοχή. Στη συνέχεια εμφανίστηκε και ο 11χρονος αδελφός της ο οποίος ξαφνικά επιτέθηκε στον ηλικιωμένο και τον έριξε στο έδαφος.

Ταχύτατα η αδερφή του άρπαξε τα χρήματα από την τσέπη του παντελονιού και οι δύο ανήλικοι Ρομά έφυγαν τρέχοντας.

​Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις περιγραφές και το υλικό που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν γρήγορα τους ανήλικους δράστες και σήμερα το πρωί συνέλαβαν την 17χρονη, ενώ αναζητείται και ο 11χρονος αδελφός της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό, η 17χρονη αρχικά οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και στη συνέχεια παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή της Λαμίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.