ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έβρος: Κατέληξε ο 57χρονος Έλληνας που τον πάτησε επίτηδες Τούρκος με το αυτοκίνητό του αφού τον χτύπησε πρώτα με λοστό

Τον δολοφόνησε για ασήμαντη αφορμή

Έβρος: Κατέληξε ο 57χρονος Έλληνας που τον πάτησε επίτηδες Τούρκος με το αυτοκίνητό του αφού τον χτύπησε πρώτα με λοστό

Κατέληξε ο 57χρονος Έλληνας αγρότης, ο οποίος χτυπήθηκε από 33χρονο Τούρκο στο Τελωνείο Κήπων, μετά από διαπληκτισμό που έλαβε χώρα για την σειρά προτεραιότητας.

Το αδιανόητο αυτό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο 57χρονος αγρότης από τη Γεμιστή Φερών βρισκόταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο τελωνείο Κήπων και ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει, προκειμένου να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Το αίτημά του αυτό προκάλεσε ένταση, με έναν 33χρονο Τούρκο τουρίστα να ξεκινά καβγά με τον 57χρονο που ζήτησε να προηγηθεί στη σειρά για συγκεκριμένο λόγο.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ο 33χρονος Τούρκος χτύπησε με λοστό στο κεφάλι τον 57χρονο αγρότη και στη συνέχεια τον παρέσυρε και με το αυτοκίνητό του. Ο 57χρονος τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι και του προκλήθηκε εσωτερική αιμορραγία.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. Τα τραύματά του ήταν τόσο βαριά που θεωρούνταν κλινικά νεκρός. Δυστυχώς, σήμερα έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ο 33χρονος Τούρκος, κάτοικος Γαλλίας, έχει συλληφθεί και έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία. Η σχηματισμένη δικογραφία πλέον από απόπειρα δολοφονίας, μετά τη νέα εξέλιξη αναμένεται να αλλάξει, σε δολοφονία.

«Εμένα ο πατέρας μου από την Εγνατία μόλις έφθασε κοντά στο τελωνείο είχε 1 χλμ. ουρά από τα σύνορα. Πήγε από τη δεξιά λωρίδα και κάπου στη μέση μίλησε με κάποιους Τούρκους για να περάσει και να βγει από την έξοδο που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει εκεί ανοιχτή λωρίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Του είπε του Τούρκου να κάνει στην άκρη, αυτός δεν έκανε, πάτησε το γκάζι, τον έριξε κάτω και τον πάτησε τον άνθρωπο, έτσι απλά κι εμένα ο πατέρας μου δε θα γυρίσει πίσω», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο γιος του 57χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.