ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φονικό στα Πατήσια: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Αλβανών – Είχαν συλληφθεί αλλά δεν απελάθηκαν ποτέ

Ποιος είναι ο 48χρονος Αλβανός πιστολέρο

Φονικό στα Πατήσια: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Αλβανών – Είχαν συλληφθεί αλλά δεν απελάθηκαν ποτέ

 «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» μεταξύ Αλβανών που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα  βλέπει η Αστυνομία πίσω από την αιματηρή συμπλοκή με τους τρεις νεκρούς Αλβανούς και τους δύο τραυματίες αστυνομικούς στην Αθήνα.

«Πρωταγωνιστής» της συμπλοκής είναι ένας 48χρονος Αλβανός  ο οποίος έπεσε νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στους Άγιους Αναργύρους.

Ο συγκεκριμένος ήταν συνοδηγός της Mercedes  και κατώτερο μέλος συμμορίας που εξαρθρώθηκε τον Μάιο, ενώ ο άντρας που υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα το πρωί ήταν ο αρχηγός.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν τα μέλη δύο Αλβανικών οικογενειών  οι οποίες  κανονικά δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται  στη χώρα, έδωσαν ραντεβού στην οδού Κουρτίδου, στα Κάτω Πατήσια, προκειμένου να ξεκαθαριστεί ποιος ευθύνεται για την εξάρθρωση της σπείρας.

Στο σημείο έφτασε μία Mercedes με  οδηγό μία γυναίκα και  τον 48χρονο, μία Audi με τρία άτομα, μία μηχανή με ένα και ένα POLO με άλλα τρία άτομα των δύο οικογενειών.

Όταν ο πιστολέρο είδε ότι ο αρχηγός της σπείρας δεν ήταν μόνος αλλά συνοδευόταν από άλλα άτομα έβγαλε το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί. Από τους πρώτους πυροβολισμούς τραυματίστηκε σοβαρά ένας Αλβανός  που οδηγούσε μηχανή.

Την μοτοσικλέτα ακολουθούσε ο πατέρας του θύματος, με αυτοκίνητο Audi, στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα, όλοι τους Αλβανοί.

Ο πατέρας, πάντα σύμφωνα με τις πηγές της ΕΛΑΣ, πυροβόλησε τον δράστη του τραυματισμού του γιού του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ταυτόχρονα, ο συνοδηγός της Mercedes που προηγουμένως είχε ανοίξει πυρ εγκατέλειψε το αυτοκίνητο. Αμέσως μετά, σταμάτησε διερχόμενο οδηγό και υπό την απειλή όπλου του πήρε το όχημα. ένα μαύρο Yaris και διέφυγε προς τους Αγίους Αναργύρους.

Η Άμεση Δράση άρχισε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που διέφυγε από τα Πατήσια. Τον εντόπισε στη λεωφόρο Δημοκρατίας 124, στους Αγίους Αναργύρους, όπου διέπραξε ληστεία σε μπαρ.

Ο ύποπτος επιχείρησε να διαφύγει πεζός. Το περιπολικό τον ακολούθησε. Τότε ο άνδρας πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον ένα στο πόδι, ενώ ο δεύτερος δέχθηκε σφαίρα ψηλά στην ωμοπλάτη, η οποία εξοστρακίστηκε από το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τον τραυμάτισε στον μηρό. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν θανάσιμα τον ένοπλο.

Στο μεταξύ, συνελήφθη και η γυναίκα οδηγός της Mercedes, η οποία ήταν σεσημασμένη για  παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων γυναικών.

Ο συνοδηγός του Audi, που προσπάθησε να τρέξει για να καλυφθεί, χτυπήθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Όλοι οι δράστες ήταν σεσημασμένοι για ναρκωτικά και είχαν συλληφθεί, αλλά δεν απελάθηκαν ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.