ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κακοποίηση γυναίκας στη Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 18χρονης για ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της 

Τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν τόσο βαριά που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 

Κακοποίηση γυναίκας στη Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 18χρονης για ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της 
Νέα καταγγελία για κακοποίηση γυναίκας έρχεται στο «φως» και αφορά 18χρονη που δέχτηκε χτυπήματα από τον 22χρονο πρώην σύντροφό της.

Στις 31 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη θα εκδικαστεί η μήνυση της 18χρονης κατά του 22χρονου πρώην συντρόφου της.

Τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν τόσο βαριά που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγο μετά τον Δεκαπεντάγουστο με τους γιατρούς να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ήταν η τρίτη φορά που την ξυλοκόπησε μέσα σε ένα διάστημα 6 μηνών. Ήταν μία επαναλαμβανόμενη κακοποιητική συμπεριφορά. Κάθε φορά που την χτυπούσε ζητούσε συγγνώμη αλλά μετά από λίγο γινόταν και πάλι επεισόδιο με αφορμή κάποιον καυγά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 18χρονη έχει δίπλα της τους γονείς της που όπως λένε θέλουν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη γι’ αυτό και προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.