ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Λαμία: Γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από σούπερ μάρκετ

Οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου, δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί

Λαμία: Γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από σούπερ μάρκετ

Στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε η γυναίκα μετά το τροχαίο στη Λαμία.

Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν ασθενοφόρο και πολύ γρήγορα έφτασαν στην περιοχή διασώστες, η γυναίκα δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Μεταφέρθηκε όμως σε νοσοκομείο, ώστε οι γιατροί να της κάνουν προληπτικές εξετάσεις. Η οδηγός που την χτύπησε, σταμάτησε στο σημείο και βγήκε για τις πρώτες βοήθειες. Οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου, δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί.

Το τροχαίο ατύχημα με την παράσυρση ηλικιωμένης γυναίκας από αυτοκίνητο σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης,  στην οδό Καποδιστρίου στη Λαμία.

Η ηλικιωμένη γυναίκα κινούνταν στο ύψος σούπερ μάρκετ, όταν ΙΧΕ με οδηγό μια γυναίκα που ανέβαινε την οδό, την παρέσυρε λίγο πριν το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» με αποτέλεσμα των τραυματισμό της.

Ειδοποιήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε την τραυματισμένη γυναίκα στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.