ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μεθυσμένος ο οδηγός που συνελήφθη για παράσυρση και εγκατάλειψη δύο πεζών στη Θεσσαλονίκη

Ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη

Μεθυσμένος ο οδηγός που συνελήφθη για παράσυρση και εγκατάλειψη δύο πεζών στη Θεσσαλονίκη

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τον οδηγό που συνελήφθη για παράσυρση και εγκατάλειψη δύο πεζών στη Θεσσαλονίκη καθώς όπως διαπιστώθηκε ήταν μεθυσμένος.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έπειτα από αναζητήσεις πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης ‘Αμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη, ο 29χρονος οδηγός που εμπλέκεται σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος με παράσυρση και εγκατάλειψη δύο ατόμων. Όπως διαπιστώθηκε ήταν μεθυσμένος. Απομακρύνθηκε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα των σωματικών βλαβών από αμέλεια, τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σήμερα το πρωί στο κέντρο της πόλης, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος, παρέσυρε δύο πεζούς, ηλικίας έναν 35χρονο άνδρα και μία 29χρονη γυναίκα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.