ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Πειραιάς: Δύο συλλήψεις αλλοδαπών για ληστείες σε βάρος ανηλίκων

Αναζητείται ο συνεργός τους

Πειραιάς: Δύο συλλήψεις αλλοδαπών για ληστείες σε βάρος ανηλίκων

Δύο αλλοδαποί 22 και 23 ετών που διέπρατταν ληστείας σε βάρος ανηλίκων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη των δραστών που δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά από το Νοέμβριο του 2023 συστάθηκε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πώς δρούσαν οι δύο συλληφθέντες στον Πειραιά

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι δρούσαν είτε μεμονωμένα είτε σε ομάδα και επέλεγαν κυρίως ανήλικα θύματα προκειμένου να επιτύχουν πιο εύκολα το σκοπό τους.

Κινούνταν πεζή και με την απειλή χρήσης μαχαιριού ή άλλων αντικείμενων, αφαιρούσαν από τα ανήλικα θύματα τα κινητά τους τηλέφωνα. Για την υπόθεση αναζητείται ένας συνεργός τους ενώ στο πλαίσιο της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για ληστείες κατ’ επάγγελμα, κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε βάρος ανηλίκων οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.