ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ρόδος: Γυναίκα από την Φινλανδία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο

Η γυναίκα αμέσως μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου όπου κατήγγειλε το περιστατικό

Ρόδος: Γυναίκα από την Φινλανδία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο

Μία 25χρονη Φινλανδή στη Ρόδο κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο άντρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η νεαρή γυναίκα, το Σάββατο, την ώρα που επέστρεφε από την διασκέδαση της σε μπαρ της Μεσαιωνικής πόλης, πεζή, την πλησίασε άγνωστος άντρας. Ο φερόμενος δράστης, ο οποίος επέβαινε σε μηχανή, την πλησίασε και την επιβίβασε στο όχημα με πρόσχημα ότι θα την οδηγήσει στο σπίτι της.

Όμως, χωρίς την συγκατάθεση της, την οδήγησε σε παραλία ενυδρείου της πόλης του νησιού και την βίασε. Αφού η γυναίκα βίωσε την φρίκη αυτή, την επιβίβασε εκ νέου στη μηχανή και την οδήγησε στο σπίτι της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα αμέσως μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου όπου κατήγγειλε τον βιασμό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.