ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σέρρες: Αιματηρό περιστατικό μεταξύ Ρομά – Πήγε να τον πατήσει με το αυτοκίνητο και μετά τον πυροβόλησε

Ο μαινόμενος 32χρονος άρπαξε την καραμπίνα και πυροβόλησε εναντίον του 45χρονου

Σέρρες: Αιματηρό περιστατικό μεταξύ Ρομά – Πήγε να τον πατήσει με το αυτοκίνητο και μετά τον πυροβόλησε

Ένας απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στην περιοχή της Ηράκλειας Σερρών, όταν έπεσαν πυροβολισμοί μεταξύ Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 05:00 το πρωί σήμερα, όταν ένας 32χρονος Ρομά πιάστηκε στα χέρια με άλλα δύο άτομα.

Εκείνη τη στιγμή ένας άλλος Ρομά ηλικίας 45 ετών που είδε τη συμπλοκή μπήκε στη μέση προσπαθώντας να χωρίσει τους τρεις άνδρες. Το αποτέλεσμα ήταν να τσακωθεί με τον εξοργισμένο 32χρονο, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να τον πατήσει με το αυτοκίνητό του.

Αφού χωρίστηκαν οι δρόμοι τους, έτυχε να συναντηθούν ξανά λίγη ώρα αργότερα, αυτή τη φορά στο διπλανό χωριό «Ποντισμένο». Ο 32χρονος δράστης που είχε μαζί του στο αυτοκίνητο μία καραμπίνα, πυροβόλησε εναντίον του 45χρονου που επέβαινε στο όχημά μαζί με την γυναίκα του.

Τα σκάγια έθραυσαν το τζάμι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Το θύμα μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.