ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη 43χρονος για διάρρηξη με λεία – μαμούθ στην Πειραιώς

Ο δράστης έχει ποινικό παρελθόν για κλοπές, διαρρήξεις αλλά και για τον νόμο περί όπλων

Συνελήφθη 43χρονος για διάρρηξη με λεία – μαμούθ στην Πειραιώς

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη ενός 43χρονου, με πλούσιο ποινικό παρελθόν, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε διάρρηξη με λεία – μαμούθ στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης εταιρεία με ελαιουργικά προϊόντα που βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς, έγινε στόχος διάρρηξης με λεία που προσεγγίζει τις 350.000 ευρώ.

Παράλληλα, οι δράστες προξένησαν στην επιχείρηση και υλικές ζημιές δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ωστόσο, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις τους.

Πρώτοι στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, οι οποίοι είδαν το βιντεοληπτικό υλικό και «αποτύπωσαν» τους εμπλεκόμενους.

Κάπως έτσι, μία εβδομάδα αργότερα, στην οδό Λυκούργου στο κέντρο της Αθήνας πέρασαν χειροπέδες στον 43χρονο ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε πραγματοποίηση διάρρηξη, με πολίτες να ενημερώνουν το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Μόλις τον είδαν αντιλήφθησαν ότι πρόκειται για άτομο που είχε εμπλακεί και στη διάρρηξη της εταιρείας ελαιουργικών προϊόντων και τον οδήγησαν σε Τμήμα Ασφαλείας για τον σχηματισμό δικογραφίας.

Εκεί αναγνωρίστηκε και από τους υπεύθυνους της εταιρείας που είχε γίνει στόχος διάρρηξης την περασμένη Πέμπτη (16/11).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 43χρονος έχει ποινικό παρελθόν για κλοπές, διαρρήξεις αλλά και για τον νόμο περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.