ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι νεαρών έπεσε θύμα άγριας ληστείας από Πακιστανό μέσα στο αυτοκίνητό τους

Ο 22χρονος Πακιστανός συνελήφθη όμως ο συνεργός του που παραμένει ασύλληπτος

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι νεαρών έπεσε θύμα άγριας ληστείας από Πακιστανό μέσα στο αυτοκίνητό τους

Τα ξημερώματα της Κυριακής ένα νεαρό ζευγάρι στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης έπεσε θύμα άγριας ληστείας από έναν Πακιστανό και τον συνεργό του.

Ο 22χρονος Πακιστανός, που συνελήφθη, και ο συνεργός του που παραμένει ασύλληπτος, μπήκαν στο αυτοκίνητο στο οποίο ήταν το ζευγάρι, τους επιτέθηκαν και τους έκλεψαν χρήματα και προσωπικά τους αντικείμενα.

Τα θύματα της ληστείας, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών οδήγησε στη σύλληψη δράστη που ενέχεται σε περίπτωση ληστείας, η οποία έλαβε χώρα ξημερώματα της (18-02-2024), σε βάρος δύο νεαρών ημεδαπών (γυναίκα-άντρας), στην περιοχή του Ευόσμου.

Πρόκειται για 22χρονο αλλοδαπό, ο οποίος, αφού εισήλθε με συνεργό του σε όχημα όπου επέβαιναν οι δύο παθόντες, με χρήση σωματικής βίας τους αφαίρεσε χρηματικό ποσό και προσωπικά τους αντικείμενα.

Κατόπιν αναζητήσεων, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν τον προαναφερόμενο εκ των δραστών, τον οποίο και προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου.

Οι παθόντες μεταφέρθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης για παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.