ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βόλος: 55χρονος συνελήφθη για 7η φορά να οδηγεί μεθυσμένος – Οδηγήθηκε στη φυλακή

Ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι πίνει γιατί είναι ευαίσθητος και στεναχωριέται

Βόλος: 55χρονος συνελήφθη για 7η φορά να οδηγεί μεθυσμένος – Οδηγήθηκε στη φυλακή

Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες Παρασκευή (21.4.2023) ένας 55χρονος που συνελήφθη για 7η φορά να οδηγεί μεθυσμένος το μηχανάκι του, αφού το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου του επέβαλε φυλάκιση 22 μηνών.

Ο 55χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης στον Βόλο, την ώρα οδηγούσε το μηχανάκι του μεθυσμένος ενώ δεν είχε άδεια οδήγησης από το 2020. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι πίνει γιατί είναι ευαίσθητος και στεναχωριέται, αναφέρει το gegonota.news.

Επίσης, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι την ημέρα της σύλληψής του είχε πιει κρασί γιατί πέρασε μόνος το Πάσχα και απέδωσε τη βαριά ψυχολογική του κατάσταση στην ανεργία και στον χωρισμό από την σύζυγό του. Ωστόσο, από το δικαστήριο ειπώθηκε ότι «μετά από όσα έχουν προηγηθεί ο λόγος του δεν έχει καμία αξία».

Αξιοσημείωτο είναι, σύμφωνα με το gegonota.news, ότι στο δικαστήριο ήταν παρούσες η μία από τις 3 κόρες του και η πρώην σύζυγός του, οι οποίες στο άκουσα της ποινής «πάγωσαν». Την ίδια αντίδραση είχαν και οι δικηγόροι του.

«Δεν είναι εγκληματίας, είναι άρρωστος», ανέφερε η κόρη του και οι δικηγόροι του υποστήριξαν πως θα πρέπει να παρακολουθήσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Παρ’ όλα αυτά, το δικαστήριο θεώρησε πως ο οδηγός είναι δημόσιος κίνδυνος και κρίθηκε πως θα μπορούσε να έχει ήδη ενταχθεί σε πρόγραμμα αλλά ποτέ δεν το έπραξε, γι’ αυτό και επέβαλε ποινή φυλάκισης 22 μηνών με υποχρέωση έκτισης τους δύο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την δικογραφία σε έλεγχο μέθης που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρου, ο 55χρονος βρισκόταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος σε ποσοστό 1,79 mg/lt εκπνεόμενου αέρα κατά την α’ μέτρηση και 1,83 mg/lt κατά την β΄ μέτρηση η οποία έγινε μετά την παρέλευση 18 λεπτών της ώρας, με όριο το 0,25 mg/lt.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.