ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βύρωνας: Συνελήφθη γυναίκα για απόπειρα αρπαγής 15χρονου – «Έλα μπες μέσα να σε πάω όπου θες»

Όλα ξεκίνησαν στις 19:10 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής

Βύρωνας: Συνελήφθη γυναίκα για απόπειρα αρπαγής 15χρονου – «Έλα μπες μέσα να σε πάω όπου θες»

Μια μητέρα κατήγγειλε χθες στο Τμήμα Ασφαλείας του Βύρωνα την απόπειρα αρπαγής του 15χρονου γιου της, καθώς όπως ανέφερε τόσο η ίδια όσο και ο ανήλικος, μια γυναίκα προσπάθησε με επίμονο τρόπο να τον βάλει μέσα στο αυτοκίνητο της.

Όλα ξεκίνησαν στις 19:10 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ο ανήλικος μαζί με μια φίλη του περίμεναν το λεωφορείο στη στάση Κουλών και Σινώπης στο Βύρωνα. Ξαφνικά μπροστά του σταμάτησε ένα μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια εύσωμη γυναίκα.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στο παιδί και του είπε εάν θέλει να τον πάει κάπου. Ο ανήλικος της είπε «όχι ευχαριστώ» κι εκείνη τότε αποχώρησε από το σημείο.

Δεν πέρασαν δύο λεπτά και το μαύρο αυτοκίνητο επέστρεψε. Η οδηγός άνοιξε πάλι το παράθυρο και άρχισε να λέει επίμονα στον 15χρονο: «Έλα, έλα, μπες μέσα να σε πάω όπου θες».

Ο 15χρονος μετά κι από τη δεύτερη «επίθεση» της γυναίκας φοβήθηκε και πήγε στην επόμενη στάση, όπου πήρε το λεωφορείο για να πάει στον προορισμό του, ενώ ανέφερε και το περιστατικό στους γονείς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την επόμενη ημέρα καθώς επέστρεφε στο σπίτι του είδε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σταθμευμένο σε διπλανή οδό. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, όπου συνέλαβαν τη γυναίκα για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ η ίδια απολογούμενη στους αστυνομικούς ανέφερε ότι και ίδια έχει δύο παιδία κι ήθελε να βοηθήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.