ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ευχαριστημένες οι ΗΠΑ γιατί συνεργάστηκαν καλά με τους Ταλιμπάν στην απομάκρυνση 200 Αφγανών: «Επαγγελματίες»

Ευχαριστημένες οι ΗΠΑ γιατί συνεργάστηκαν καλά με τους Ταλιμπάν στην απομάκρυνση 200 Αφγανών: «Επαγγελματίες»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρέτισαν σήμερα τη «συνεργασία» και την «ευελιξία» των Ταλιμπάν, με αφορμή την πρώτη πτήση απομάκρυνσης αλλοδαπών πολιτών από το Αφγανιστάν μετά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων.

Στην πτήση τσάρτερ από την Καμπούλ για την Ντόχα του Κατάρ επέβαιναν κυρίως Αμερικανοί πολίτες.

«Οι Ταλιμπάν συνεργάστηκαν καθιστώντας εφικτή την αναχώρηση των Αμερικανών πολιτών και των νομίμων, μόνιμων κατοίκων» προς τις ΗΠΑ «με πτήσεις τσάρτερ» από την Καμπούλ, ανέφερε ο Λευκός Οίκος στην ανακοίνωσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επέδειξαν ευελιξία και επαγγελματισμό στις επαφές μας μαζί τους στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας. Είναι ένα πρώτο, θετικό βήμα», προστίθεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Έμιλι Χορν, η εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.