ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τσιάνο ή Κιάνι Πέτσα: Αυτός ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε την δολοφονία Κ.Κατσίφα;

Τσιάνο ή Κιάνι Πέτσα: Αυτός ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε την δολοφονία Κ.Κατσίφα;

Μία Ελληνίδα ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το όνομα του Αλβανού αστυνομικού που διοργάνωσε επί σειρά ημερών την δολοφονία του πεσόντα ήρωα Κ.Κατσίφα.

«Κρατήστε το όνομα Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που επί μέρες παρενοχλούσε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που προσήγαγε τον Κωνσταντίνο Κατσιφα τρεις φορές. Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που διέταξε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα να κατεβάσει την Ελληνική Σημαία από το σπίτι του. Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που κόλλησε το όπλο στο κεφάλι του Κατσίφα μέσα στο καφενείο του χωριού.

Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που είχε ενταλθεί να προκαλέσει τη δολοφονία του Κωνσαντίνου Κατσίφα.

Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που πρέπει όλοι να θυμόμαστε.

Υ.Γ Αν με επίσκεψη ωρών κατάφερα εγώ να μάθω το όνομα, φανταστείτε τι ξέρουν οι υψηλόβαθμες σκουλικαντέρες της ΕΛΑΣ, η ΕΥΠ και οι κομμουνιστοσυμμορίτες και προσπαθούν να μη τα μάθουμε εμείς ποτέ.»

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του pronews.gr, το όνομα το οποίο αναφέρει η Kristine Sideris, είναι Κιάνι Πέτσι και είναι υπεύθυνος της αλβανικής Ασφάλειας της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.