ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Κρανίου τόπος»: Τα πρώτα πλάνα μετά το χτύπημα των ΗΠΑ στον Κασέμ Σουλεϊμανί (βίντεο)

«Κρανίου τόπος»: Τα πρώτα πλάνα μετά το χτύπημα των ΗΠΑ στον Κασέμ Σουλεϊμανί (βίντεο)

Οι ΗΠΑ απάντησαν για την πολιορκία της πρεσβείας τους στη Βαγδάτη, κι απάντησαν σκληρά.

Τα πρώτα συγκλονιστικά βίντεο από την επίθεση των ΗΠΑ τα ξημερώματα της Παρασκευής, που οδήγησε στον θάνατο του Ιρανού υποστράτηγου Κασέμ Σουλεϊμανί, δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ.

Ο βομβαρδισμός στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Βαγδάτης έχει προκαλέσει αναταραχή σε διεθνές επίπεδο, με το Ιράν να προειδοποιεί για σκληρά αντίποινα και «σφοδρή κλιμάκωση» από τη μεριά της Ουάσινγκτον.

Το υλικό που δημοσιεύει το Russia Today αποτυπώνει σκηνές πανικου, με κόσμο να τρέχει ανάμεσα σε καπνούς, και φωτιές να διακρίνονται στο φόντο.

Εξίσου σοκαριστικό είναι το κλιπ που δημοσιεύει το Iran Press, και δείχνει ένα αυτοκίνητο τυλιγμένο στις φλόγες.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε το βράδυ της Πέμπτης (ξημερώματα σήμερα Παρασκευή ώρα Ελλάδας) ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε την εξόντωση του ιρανού υποστρατήγου Κασέμ Σουλεϊμανί, που σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κατά διαταγή του προέδρου, ο αμερικανικός στρατός έλαβε αποφασιστικά αμυντικά μέτρα για την προστασία του αμερικανικού προσωπικού στο εξωτερικό σκοτώνοντας τον Κασέμ Σουλεϊμανί», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε. Σκοπός ήταν «η αποτροπή μελλοντικών ιρανικών επιθέσεων», όπως πρόσθεσε το Πεντάγωνο στη σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.