ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελλάδα – Αίγυπτος μαζί στην κοινή στρατιωτική άσκηση στην Μεσόγειο [φωτο]

Ελλάδα – Αίγυπτος μαζί στην κοινή στρατιωτική άσκηση στην Μεσόγειο [φωτο]

Στο πλαίσιο της κοινής αεροναυτικής άσκησης Ελλάδας – Αιγύπτου «ΜΕΔΟΥΣΑ 2015», πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών, στην οποία παρέστη ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου, Αντιστράτηγος Mahmoud Hegazy, κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ. 

Στο ως άνω πλαίσιο οι δύο Αρχηγοί πραγματοποίησαν επίσκεψη:

– στην 115 ΠΜ όπου συναντήθηκαν τόσο με τα πληρώματα των ελληνικών F-16 που συμμετέχουν στην άσκηση όσο και με τα αντίστοιχα πληρώματα των αιγυπτιακών F-16 τα οποία έχουν μετασταθμεύσει στη Σούδα από τις 8 Δεκεμβρίου 2015.

– στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ), όπου έγινε παρουσίαση της άσκησης και ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες του Κέντρου και την παρασχεθείσα από αυτό εκπαίδευση σε προσωπικό πληρωμάτων Αιγυπτιακών πλοίων σε αντικείμενα θαλάσσιας αποτροπής. 

Ακολούθως οι δύο Αρχηγοί επέβησαν στη Φ/Γ ΨΑΡΑ, όπου έλαβαν χώρα διμερείς συνομιλίες και παρακολούθησαν εν πλω αντικείμενα της ασκήσεως. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.