ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ακάθεκτο το ΓΕΕΘΑ: Συνεχίζουμε την εξυπηρέτηση 57.855 αλλοδαπών – Χωρίς επάνδρωση οι μονάδες – Προηγούνται τα ΚΕΦΑ

Ακάθεκτο το ΓΕΕΘΑ: Συνεχίζουμε την εξυπηρέτηση    57.855 αλλοδαπών – Χωρίς επάνδρωση οι μονάδες – Προηγούνται  τα ΚΕΦΑ

Χωρίς ανάπαυλα το ΓΕΕΘΑ συνεχίζει τις υπεράνθρωπες προσπάθειές του για την εξυπηρέτηση και φροντίδα κάθε παράνομου μετανάστη που απλά έχει «μπουκάρει» στη χώρα.

Τι και αν μονάδες στα νησιά αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα επάνδρωσης; Προηγείται η αντίστοιχη επάνδρωση των κέντρων των αλοδαπών.

Τι και αν υπάρχουν προβλήματα λειτουργίας και επιχειρησιακής διαθεσιμότητας οπλικών συστημάτων; Το ΓΛΚ ζητά μειώσεις στον αμυντικό προϋπολογισμό. Γιατί;

Γιατί προτεραιότητα για το ΓΕΕΘΑ παραμένουν οι αλλοδαποί και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα με το Δελτίο Τύπου.

Όπως αναφέρει στο «πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των Κέντρων Εξυπηρέτησης και Φροντίδας Αλλοδαπών (ΚΕΦΑ) , για τις 19 Δεκεμβρίου 2019 διαμένουν σε 34 κέντρα των ΕΔ,

«57.855 μετανάστες/πρόσφυγες, με δυνατότητα φιλοξενίας 30.350 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου, Κω, Έβρου και Διαβατών έχουν υπεράριθμους μετανάστες/πρόσφυγες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης οι τρεις Κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων για τις 19 Δεκεμβρίου 2019 ανέλαβαν το έργο της παροχής 39.454 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 215 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ), λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους μετανάστες/πρόσφυγες. Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.