
Πώς διαχειρίζεται το καθεστώς Ζελένσκι τους αντιφρονούντες του;
Ο φυλακισμένος Ουκρανός βουλευτής Ολεκσάντρ Ντουμπίνσκι μιλάει στον Αμερικανό μπλόγκερ Τζάκσον Χινκλ για το «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ» της SBU στο Κίεβο, όπου Ουκρανοί κρατούμενοι «υποβάλλονται σε καθημερινά βασανιστήρια» για να ομολογήσουν ότι είναι «Ρώσοι πράκτορες»
Breaking: 🚨 What does the Zelensky regime do with its dissidents?
Jailed Ukrainian MP Dubinsky tells Jackson Hinkle about the SBU’s ‘CONCENTRATION CAMP’ in Kiev
Ukrainian Prisoners ‘submitted to daily torture’ to confess to being ‘Russian agents’ pic.twitter.com/KZQw9kPJwA
— Tarique Hussain (@Tarique18386095) January 12, 2026
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.