ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Ο Πούτιν επισκέφθηκε το κολοσσιαίο νέο κέντρο επιχειρήσεων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων [φωτό]

Ρωσία: Ο Πούτιν επισκέφθηκε το κολοσσιαίο νέο κέντρο επιχειρήσεων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων [φωτό]

Από το απίστευτο νέο κέντρο επιχειρήσεων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, έναν θόλο έκτασης μισού ποδοσφαιρικού γηπέδου στον πυρήνα του και με συνολική εκταση όσο δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα που ενσωματώνει την τελευταία επίγεια τεχνολογία μετάδοσης πληροφοριών από εκατομμύρια ηλεκτρονικούς αισθητήρες, αλλά και ανθρώπινες πηγές πληροφοριών, ο Βλαντιμίρ Πούτιν παρακολούθησε ενημέρωση για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Washington Post, το νέο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Άμυνας έγινε «ο πραγματικός σταρ της ενημέρωσης».

Οι εικόνες «μιλούν» απο μόνες τους. Πρόκειται για ένα αμφιθέατρο με τρεις ορόφους στο οποίο οι Ρώσοι επιτελείς έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται μέσα από μια τεράστια γιγαντοόθονη που δίνει real time πληροφορίες για την κατάσταση και τις επιχειρήσεις τωμ ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Όπως έγραψε δημοσιογράφος του Al Jazeera πρόκειται για σκηνικό βγαλμένο από ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κτίριο κατασκευάστηκε στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού του ρωσικού στρατού με στόχο να αποτελέσει τον κεντρικό κόμβο των επικοινωνιών σε περίπτωση πολέμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.