ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δραστηριότητες του λόχου Μηχανικού του ΤΕΣΑΦ

Δραστηριότητες του λόχου Μηχανικού του ΤΕΣΑΦ

Ο Λόχος Μηχανικού
του Τάγματος Ειδικής Συγκρότησης Αφγανιστάν (ΤΕΣΑΦ) ξεκίνησε εργασίες
στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Καμπούλ (ΚΑΙΑ) στις 26 Σεπτεμβρίου του 2009,
που αφορούν στην ισοπέδωση και αποψίλωση χώρων διαμέσου του
αεροδιαδρόμου, καθώς και των τροχοδρόμων του αεροδρομίου, συνολικής
έκτασης 4.000 στρεμμάτων.

Ο Λόχος Μηχανικού του Τάγματος Ειδικής Συγκρότησης Αφγανιστάν (ΤΕΣΑΦ) ξεκίνησε εργασίες στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Καμπούλ (ΚΑΙΑ) στις 26 Σεπτεμβρίου του 2009, που αφορούν στην ισοπέδωση και αποψίλωση χώρων διαμέσου του αεροδιαδρόμου, καθώς και των τροχοδρόμων του αεροδρομίου, συνολικής έκτασης 4.000 στρεμμάτων.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου του ΓΕΕΘΑ, εκτιμώμενος χρόνος περάτωσής των παραπάνω εργασιών έχει ορισθεί η 30η Οκτωβρίου 2009.

Από πλευράς μηχανημάτων Μηχανικού, το ΤΕΣΑΦ χρησιμοποιεί 1 φορτωτή γαιών, καθώς και 2 ανατρεπόμενα οχήματα. Επίσης, το προσωπικό του Λόχου Μηχανικού έχει στη διάθεσή του μηχανήματα Μηχανικού που ανήκουν στην ISAF, προκειμένου να εκτελεσθούν οι απαιτούμενες εργασίες μέσα στο καθορισμένο χρονοδιάγραμμα.  

Επιπλέον, ο Λόχος Μηχανικού του ΤΕΣΑΦ κατασκεύασε από τις 25 Αυγ έως τις 25 Σεπ 2009, 260 διπλά και 160 μονά έπιπλα γραφείου από ξύλο, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν στο καινούριο διοικητήριο του αεροδρόμιου της Καμπούλ.

Στo Λόχο Μηχανικού του ΤΕΣΑΦ, υπηρετούν 122 στελέχη, με 74 οχήματα – μηχανήματα Μηχανικού και  έχει ως αποστολή  την εκτέλεση έργων υποδομής, όπως παρακάτω:

(1) Κατασκευή – ανακατασκευή και διαπλάτυνση οδών – γεφυρών.

(2) Κατασκευή κτιρίων υποστήριξης τεχνικών υπηρεσιών στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

(3) Κατασκευή έργων για ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στρατοπέδων.

(4) Εκπαίδευση Αφγανών στρατιωτών.

(5) Ανακατασκευή σχολείων.

(6) Αποχιονισμούς, κατά τη χειμερινή περίοδο.

(7) Εκτέλεση χωματουργικών εργασιών, σε όλη την περιοχή ευθύνης της  Διοίκησης Περιοχής Πρωτεύουσας (RC-C).

(8) Διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.