ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ιταλία των 2,3 τρισ. € εξωτερικού χρέους καθέλκυσε την 10η φρεγάτα FREMM! – Η Ελλάδα ψάχνει για κάτι κορβέτες

Η Ιταλία των 2,3 τρισ. € εξωτερικού χρέους καθέλκυσε την 10η φρεγάτα FREMM! – Η Ελλάδα ψάχνει για κάτι κορβέτες

Η Ιταλία των 2,3 τρισ.€ κρατικού χρέους στο 134% του ΑΕΠ σύντομα θα παραλάβει την 10η φρεγάτα FREMM, αποδεικνύοντας ότι η άμυνα στις χώρες με εθνική κυριαρχία έχει προτεραιότητα.

Τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri προχώρησαν στην καθέλκυση της φρεγάτας “Emilio Bianchi” (F589), της δέκατης και τελευταίας FREMM που θα παραδοθεί στο Ιταλικό Ναυτικό.

Η τελετή καθέλκυσης έγινε στα ναυπηγεία της Riva Trigoso (Γένοβα) στις 25 Ιανουαρίου παρουσία του Ιταλού υπουργού Αμύνης, Lorenzo Guerini.

Μετά την καθέλκυση, θα ακολουθήσουν εργασίες τοποθέτησης και ολοκλήρωσης υποσυστημάτων στα ναυπηγεία του Muggiano (στη La Spezia), με την παράδοση της φρεγάτας στο ιταλικό ναυτικό να προγραμματίζεται για το 2021, δήλωσαν τα Fincantieri.

Με μήκος 144 μέτρα και πλάτος 19.7, το πλοίο θα έχει πλήρες εκτόπισμα 6,700 τόνους περίπου. Επιπλέον, θα αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 27 κόμβων και πλήρωμα 200 ατόμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.