ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο ομογενής Γεώργιος Βενιζέλος υψηλόβαθμο στέλεχος του FBI στη Νέα Υόρκη

Ο ομογενής Γεώργιος Βενιζέλος υψηλόβαθμο στέλεχος του FBI στη Νέα Υόρκη

Τον ομογενή George Venizelos βοηθό διευθυντή υπεύθυνο για το τμήμα του FBI στη Νέα Υόρκη, όρισε ο διευθυντής Robert S. Mueller.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του FBI, ο κ. Venizelos αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα, αφού προηγουμένως είχε προαχθεί ως ειδικός πράκτορας υπεύθυνος για το τμήμα της Φιλαδέλφειας.

Τα καθήκοντά του στο FBI ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 1991, από το τμήμα της Βοστόνης, όπου ασχολήθηκε με το έγκλημα που είχε να κάνει με στελέχη εταιρειών και έλαβε προαγωγή τον Αύγουστο του 1997 ως επιβλέπων ειδικός πράκτορας στη Μονάδα Ρωσικού Οργανωμένου Εγκλήματος, στα κεντρικά του FBI, ενώ στη συνέχεια προήχθη σε διάφορες θέσεις μέχρι να αναλάβει σήμερα σε βοηθός διευθυντής του FBI στη Νέα Υόρκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.