ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ζάκυνθος: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 56χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό

Ζάκυνθος: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 56χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ένας 55χρονος ημεδαπός, με την κατηγορία του εμπρησμού. Ο 55χρονος φαίνεται να είναι ο υπεύθυνος για την μεγάλη φωτιά, το περασμένο Σάββατο, στο χωριό Αργάσι Ζακύνθου, όπου οι φλόγες έφτασαν στα πρώτα σπίτια, αλλά και για μια δεύτερη, μικρότερη, πυρκαγιά στο όρος Σκοπός.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 55χρονος κρυβόταν στο όρος Σκοπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, για επίθεση με μαχαίρι σε βάρος πυροσβεστών και δεν είχε πληρώσει την εγγύηση.

Με αυτή την αιτιολογία ο 55χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και μετά από αστυνομική έρευνα, αλλά και αξιοποίηση μαρτυριών, φαίνεται να ομολόγησε ότι αυτός ήταν υπεύθυνος για τις πυρκαγιές.

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις εμπρησμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.