ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Στους 4 μέχρι στιγμής οι νεκροί στην Τουρκία, στους 300 οι εγκλωβισμένοι

Στους 4 μέχρι στιγμής οι νεκροί στην Τουρκία, στους 300 οι εγκλωβισμένοι

Τουλάχιστον τέσσερις εργάτες έχασαν τη ζωή τους και έως 300 έχουν παγιδευτεί μετά την κατάρρευση στοάς σε ανθρακωρυχείο στη δυτική Τουρκία.Στο ορυχείο της πόλης Σόμα, στην επαρχία της Μανίσας (Μαγνησία), σημειώθηκε έκρηξη λόγω βραχυκυκλώματος και πυρκαγιά.Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης των εργατών.

Σύγχυση επικράτησε σχετικά με τον αριθμό των θυμάτων με τοπικό βουλευτή του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) να δηλώνει στο δίκτυο NTV πως 20 εργάτες ανασύρθηκαν νεκροί από το ορυχείο, και στη συνέχεια να ανακαλεί κάνοντας λόγο για τέσσερις νεκρούς.

Μιλώντας στο δίκτυο CNN Türk ο δήμαρχος της πόλης είχε δηλώσει νωρίτερα πως έχουν διασωθεί 20 εργάτες. Κατά πληροφορίες άλλοι 20 ανθρακωρύχοι έχουν διακομιστεί τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.Ο αριθμός των εγκλωβισμένων ανθρακωρύχων κυμαίνεται μεταξύ 200 και 300.

Πάντως, καθώς το δυστύχημα σημειώθηκε την ώρα που γινόταν η αλλαγή βάρδιας, είναι δύσκολο να καθοριστεί με ακρίβεια ο αριθμός των εργατών που εξακολουθούσαν να βρίσκονται στο ορυχείο, επεσήμαναν αξιωματούχοι του περιφερειακού εργατικού συνδικάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.