ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αμερικανός με αντιαεροπορικό πύραυλο στο USS Fort McHenry την ώρα που διαπλέει τον Βόσπορο

Αμερικανός με αντιαεροπορικό πύραυλο στο USS Fort McHenry την ώρα που διαπλέει τον Βόσπορο

Έντονη είναι η τουρκική δυσαρέσκεια από την κίνηση του πληρώματος του πλοίου του 6ου Στόλου USS Fort McHenry ναύτης να στέκεται στην πλώρη με σύστημα MANPADS επιδεικνύοντας το κατά τη διάρκεια διάπλου του σκάφους από τη Μαύρη Θάλασσα προς το Βόσπορο.

Το σκάφος είχε πραγματοποιήσει ασκήσεις βρισκόταν στη Μαύρη Θάλασσα από τις 6 Ιανουαρίου, προκαλώντας την αντίδραση της Μόσχας η οποία είχε στείλει ειδικό σκάφος να το παρακολουθεί.

Κατά την επιστροφή του όμως το αμερικανικό σκάφος και όπως διέπλεε τον Βόσπορο τα τουρκικά ΜΜΕ ανακάλυψαν MANPADS στην πλώρη του σκάφους με Αμερικανό ναύτη να το κρατά επιδεικτικά και πιο ειδικά ενώ περνούσε από τον Βόσπορο προς τη Θάλασσα του Μαρμαρά σήμερα στις 10:30 το πρωί και παρά το γεγονός ότι στο σκάφος ευδιάκριτο είναι αντιπυραυλικό σύστημα RAM.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.