ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης: Παραδέχθηκε το επιχειρησιακό λάθος του για την ματαίωση μεταφοράς της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης: Παραδέχθηκε το επιχειρησιακό λάθος του για την ματαίωση μεταφοράς της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης ξεκαθάρισε σήμερα από τον Βόλο ότι είναι επιχειρησιακά λάθος να βρίσκεται η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στον Βόλο και ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για τη μεταφορά της σε στρατόπεδα της Αττικής.

Δεν είπε όμως γιατί ματαιώθηκε η μεταφορά της πριν τέσσερις μήνες, ενώ όλα ήταν έτοιμα. Και ποιος ευθύνεται για την ματαίωση μεταφοράς της.

Ηταν Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και εν συνεχεία υπουργός. Ο ίδιος δεν έχει τεράστια ευθύνη για την ματαίωση της μεταφοράς της;

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η παραμονή της Ταξιαρχίας στον Βόλο «μας δημιουργεί πολύ σοβαρά προβλήματα, τα οποία δεν μπορώ να αναλύσω στον Τύπο. Έχω εξηγήσει, όμως, στους τοπικούς βουλευτές, στον περιφερειάρχη και στον Δήμαρχο ποιο είναι το πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή μέχρι να ετοιμαστούμε για να μεταφερθεί η Ταξιαρχία, παραμένει εδώ. Αλλά, θα βρούμε ένα αντίστοιχο για να μη μείνει η πόλη του Βόλου χωρίς στρατιωτική παρουσία και να μη χαθούν οικονομικοί πόροι από την πόλη».

Ο κ. Αποστολάκης τόνισε ότι οι επιχειρησιακοί σχεδιασμοί των ενόπλων δυνάμεων δεν δεν μπορούν να υπακούν σε παράγοντες όπως, στην συγκεκριμένη περίπτωση, στην τοπική κοινωνία που απαιτεί να παραμείνει η Ταξιαρχία για τους δικούς της λόγους. «Δεν εξυπηρετεί τα επιχειρησιακά σχέδια», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Χρονικά δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακόμη η μετεγκατάσταση αλλά γίνονται προετοιμασίες για την υποδοχή της μονάδας στην Αττική, σε δυο στρατόπεδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό σημαίνει, ότι «Θα αφήσουμε να περάσουν οι εκλογές και μετά ο επόμενος ας πάρει την ευθύνη»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.