ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άτακτη υποχώρηση: Τις ασκήσεις με πυρά δεν θα κάνει το ΠΝ αλλά… το ΛΣ!

Άτακτη υποχώρηση: Τις  ασκήσεις με πυρά δεν θα κάνει το ΠΝ αλλά… το ΛΣ!

Η NAVTEX που εξέδωσε ο σταθμός της υδρογραφικής υπηρεσίας του ΠΝ στο Ηράκλειο με την οποία ανακοινώθηκαν ασκήσεις με πραγματικά πυρά στην περιοχή του Καστελορίζου μεταξύ 26 και 30 Ιουλίου, σίγουρα αποτέλεσα μια έκπληξη.

Αυτό γιατί την ώρα που η Αθήνα αγωνίζεται για αποκλιμάκωση το ΠΝ να δίνει εντολή για πραγματοποίηση άσκησης με πραγματικά πυρά στην ίδια «διακεκαυμένη» περιοχή.

Η δημοσιοποίηση της NAVTEX έφερε την αντίδραση της Τουρκίας η οποία εξέδωσε anti-NAVTEX μιλώντας για καθεστώς αποστρατικοποίησης των νήσων σύμφωνα με την συνθήκη του 1947.

Τώρα ξαφνικά κυβέρνηση και ΥΠΕΘΑ διαψεύδουν την ίδια τους την NAVTEX.

Τι σενάριο σκαρφίστηκαν; Ότι τάχα αυτή αφορά ασκήσεις με πυρά του… Λιμενικού Σώματος!

Όχι δεν διαβάσατε λάθος: Του ΛΣ το οποίο υποτίθεται θέλει να κάνει άσκηση με πυρά στο Καστελόριζο, μόνο που το ΛΣ δεν έχει όπλα στα σκάφη του!

Και εν πάση περιπτώσει εάν έχει αυτά είναι απλά πολυβόλα.

Και τότε γιατί οι Τούρκοι έβγαλαν anti-NAVTEX μιλώντας για αποστρατιωτικοποίηση των νήσων; Για ασκήσεις του ΛΣ; Δουλευόμαστε τώρα;

Πρόκειται όχι, για γκάφα βέβαια, αλλά για άτακτη υποχώρηση. Η άσκηση που εξήγγειλε το ΠΝ ήταν για το ΠΝ αλλά η κυβέρνηση τρομοκρατημένη βάφτισε το «κρέας ψάρι» και μετέτρεψε το ΠΝ σε ΛΣ!

Πάντα ήθελε να το κάνει αυτό, απλά κανείς δεν περίμενε ότι θα το έκανε τόσο άκομψα. Λίγο ακόμη και θα έλεγαν ότι τις ασκήσεις με πυρά δε θα ξάνει το ΠΝ, αλλά ο τοπικός σταθμός της… χωροφυλακής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.