ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ν.Δένδιας εμπλέκει τις Ένοπλες Δυνάμεις στο δικό του φιάσκο – Τι απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ν.Δένδιας εμπλέκει τις Ένοπλες Δυνάμεις στο δικό του φιάσκο  – Τι απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ

Στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ, περί επικίνδυνης κυβέρνησης στη διαχείριση των κρίσιμων εθνικών ζητημάτων, απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος υποστήριξε ότι πρόκειται για συκοφαντία προς τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σε γραπτή απάντησή του μέσω του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, ο Νίκος Δένδιας αναφέρει: «Ζητάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας ανακοινώσει ποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη αυτής της ανεκδιήγητης ανακοίνωσης». Και τονίζει πως «η υποβολή ερωτήματος αν ‘αποχώρησαν ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις από ελληνικό έδαφος τη στιγμή που σε αυτό προσήλθαν δυνάμεις της τουρκικής στρατοχωροφυλακής’, αποτελεί συκοφαντία και προσβολή προς τους ένστολους Έλληνες και τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας»

Επισημαίνει περαιτέρω πως «είναι βεβαίως αυτονόητο, ότι ουδέποτε υποστήριξε κάτι τέτοιο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπως ψευδώς και με απίστευτο θράσος διατυπώνει η αξιωματική αντιπολίτευση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταληκτικά, το γραφείο Τύπου του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια αναφέρει πως «επικίνδυνη είναι στην πραγματικότητα η ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ, που επιμένει να επικαλείται fake news» και σημειώνει: «Ας μην παριστάνουν τους φύλακες του Έβρου αυτοί που κατά πλειοψηφία στο κόμμα τους δε διαπιστώνουν εργαλειοποίηση των μεταναστευτικών ροών από τη γειτονική χώρα, ενώ ακόμη και στη σημερινή τους ανακοίνωση διαπιστώνουν ότι ‘στην άλλη πλευρά των συνόρων υπάρχουν μετανάστες’ και όχι η Τουρκία!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.