ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Αφρικής υπέρ της διοργάνωσης Μουντιάλ κάθε δυο χρόνια

Η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Αφρικής υπέρ της διοργάνωσης Μουντιάλ κάθε δυο χρόνια

Η FIFA δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό το σενάριο για την πραγματοποίηση Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια, ένα σενάριο που έχει συναντήσει αρκετές διαφωνίες, αλλά έχει βρει και συμμάχους.

Στο άκουσμα αυτού του πλάνου από πλευράς Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παίκτες και προπονητές «σήκωσαν» έντονες αντιδράσεις, καθώς το πρόγραμμα των επαγγελματιών του λαοφιλέστερου αθλήματος στον κόσμο είναι ήδη πολύ γεμάτο, αν όχι κορεσμένο. Ωστόσο, το σχέδιο για Παγκόσμιο Κύπελλο ανά διετία, θα ήταν θελκτικό για μερίδα φιλάθλων και ιδίως για όσους το ποδόσφαιρο αποτελεί απόλυτα προσοδοφόρο προϊόν.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Αφρικής έδωσε σήμερα (26/11) την υποστήριξή της στη FIFA για τη διεξαγωγή του Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η CAF είναι επομένως η πρώτη Συνομοσπονδία που ενέκρινε επίσημα και δημόσια το σχέδιο, όταν ομόφωνα οι ηγέτες των 54 εθνικών Ομοσπονδιών Ποδοσφαίρου της Αφρικής ψήφισαν «ναι» στην «απόφαση του συμβουλίου της FIFA για διεξαγωγή μελέτης σκοπιμότητας» για ένα διετές Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.