ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Παναθηναϊκός δένει το μεγαλύτερο ταλέντο της ακαδημίας του που εκπροσωπεί ο Λάμπρος Χούτος

Ο Παναθηναϊκός δένει το μεγαλύτερο ταλέντο της ακαδημίας του που εκπροσωπεί ο Λάμπρος Χούτος

Θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει την τελευταία τριετία η ακαδημία του Παναθηναϊκού. Κάτω από δύσκολες συνθήκες, χωρίς τη… χλιδή των πέντε γηπέδων της Παιανίας, αλλά με πολύ μεράκι και καθημερινό μόχθο όλων των μελών του «πράσινου φυτωρίου».

Ο επιθετικός Λάζαρος Λάμπρου γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου 1997, έχει μπει πλέον για τα καλά στον προθάλαμο της ανδρικής ομάδας επί Στραματσόνι και ετοιμάζεται για έναν β’ γύρο περισσότερων ευκαιριών με τους μεγάλους του «τριφυλλιού». Σε μία εβδομάδα, ωστόσο, υπάρχει ο… κίνδυνος να βρεθεί στον «αέρα», καθώς μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του (πρώτου) επαγγελματικού συμβολαίου που υπέγραψε την άνοιξη του ’14 και οι… μνηστήρες παραμονεύουν (η Μαγιόρκα το καλοκαίρι είχε κάνει επίσημη κρούση).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις δύο συζητήσεις που έγιναν με τον εκπρόσωπό του Λάμπρο Χούτο δεν υπήρξε συμφωνία… Κι αυτό ήταν κάτι που συζητήθηκε για ώρα στη σύσκεψη κορυφής των «κεφαλών» της ομάδας την περασμένη Τρίτη, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει ξεκάθαρη εντολή προς τους Φύσσα, Βόκολο να βρουν τη χρυσή τομή και να τελειώσουν άμεσα το θέμα. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα κάνει νέο ραντεβού με την πλευρά του 18χρονου επιθετικού κι αυτήν τη φορά υπάρχει αισιοδοξία πως η συνάντηση θα σφραγιστεί και με υπογραφές ως το 2018…

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.