ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Γ.Σφαιρόπουλος: «Δεν είχαμε συγκέντρωση και ψυχραιμία»

Γ.Σφαιρόπουλος: «Δεν είχαμε συγκέντρωση και ψυχραιμία»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού μετά το τέλος του τέταρτου τελικού, «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Δεν είχαμε συγκέντρωση και ψυχραιμία. Χάσαμε από την επίθεση, 23 λάθη που επέτρεψαν 26 εύκολους πόντους στον αντίπαλο. Κάναμε μια προσπάθεια στο τέλος, κάπως μειώσαμε, αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση.

Πλέον επιστρέφουμε στην έδρα μας για το πέμπτο ματς και θα πρέπει να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι. Δεν δέχομαι ότι υπάρχουν άδειοι πνευματικά παίκτες, πρέπει όλοι οι παίκτες να έχουν την ίδια ενέργεια, διάθεση και θέληση. Δεν νομίζω πως η λέξη “πνευματικά άδειος” να υπάρχει σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι, πιο αποτελεσματικοί και πιο αποφασισμένοι για να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Σίγουρα η ετοιμότητα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε, ήταν λιγότερο η τακτική και περισσότερο η πνευματική ετοιμότητα. Πρέπει όλοι να προετοιμαστούμε καλύτερα πνευματικά για το πέμπτο παιχνίδι».

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε τους διαιτητές και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για το πως γίνεται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός να είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά κορυφαίοι Έλληνες διαιτητές να μην παίζουν στους τελικούς με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να απαντά πως «είναι πολύ σωστό αυτό που λέτε, αλλά δεν είμαι εγώ αρμόδιος να το κρίνω. Ρωτήστε αυτούς που είναι αρμόδιοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.