ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τσέλσι: Ο Αμπράμοβιτς έταξε 285 εκατομμύρια ευρώ στον Αντόνιο Κόντε για μεταγραφές

Τσέλσι: Ο Αμπράμοβιτς έταξε 285 εκατομμύρια ευρώ στον Αντόνιο Κόντε για μεταγραφές

Το αφεντικό (Αμπράμοβιτς) τρελάθηκε! Όπως γράφουν στην Αγγλία, ο Ρώσος μεγιστάνας έταξε 285 εκατομμύρια ευρώ στον Αντόνιο Κόντε για μεταγραφές! Για ποιους σκέφτεται να τα «σκάσει» ο κόουτς της Τσέλσι.

Μέρες… 2003 ζει η Τσέλσι!

Τότε, που ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είχε αποκτήσει τους Λονδρέζους, ξοδεύοντας μυθικά ποσά, προκειμένου να κάνει τους «μπλε» υπερδύναμη. Όπως και έγινε…

Ο Ρώσος μεγιστάνας, λοιπόν, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να βάλει ξανά το χέρι του πολύ βαθιά στην τσέπη, καθώς, όπως γράφουν στην Αγγλία, θα προσφέρει 285 εκατομμύρια ευρώ στον Αντόνιο Κόντε για μεταγραφές!

Μία απόφαση, δε, που, πιθανότατα, λήφθηκε, όταν ο Αμπράμοβιτς κατάλαβε ότι μπορεί να χάσει τον Ιταλό τεχνικό, αν δεν… στάξει. Τουλάχιστον, ιταλικά δημοσιεύματα, αυτό ακριβώς υποστήριζαν: Ότι, δηλαδή, ο Κόντε είναι δυσαρεστημένος με τον «σφιχτοχέρη» (και όμως) ιδιοκτήτη των «μπλε».

Με 285 «χαρτιά», όμως, τα δεδομένα αλλάζουν άρδην. Πού θα τα… φάει ο Κόντε; Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Άγγλοι, το μεγαλύτερος μέρος του ποσού θα πάει στους Ρομέλου Λουκάκου και Άλεξ Σάντρο! Λογικά, βέβαια, ίσως μείνει κάτι και για τον Κώστα Μανωλά… Ίδωμεν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.