ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Έφοδος της Αστυνομίας σε συνδέσμους μεγάλων ομάδων στην Αθήνα

Έφοδος της Αστυνομίας σε συνδέσμους μεγάλων ομάδων στην Αθήνα

Τα εκτεταμένα επεισόδια των τελευταίων ημερών στον χώρο του αθλητισμού κινητοποίησαν τις αρχές.

Εφόδους σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έκανε πριν από λίγο η αστυνομία.

Οι έφοδοι έγιναν στα γραφεία συνδέσμων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τον Άγιο Δημήτριο και την Καλλιθέα, στα πλαίσια της προσπάθειας να εντοπισθούν στοιχεία για πρόσφατα βίαια επεισόδια με εμπλοκή χούλιγκαν, αλλά και για τον περιορισμό της βίας που συνδέεται με το ποδόσφαιρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε προηγηθεί συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τον αρχηγό της Αστυνομίας, Αρ. Ανδρικόπουλο. Η συνάντηση έγινε στη σκιά βίαιων επεισοδίων στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο, στη Νίκαια μεταξύ οπαδών, αλλά και της άγριας επίθεσης που δέχθηκε γυναίκα οπαδός από χούλιγκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.