ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΑΕΚ: Ενημέρωσε Χιμένεθ για το τέλος της συνεργασίας

ΑΕΚ: Ενημέρωσε Χιμένεθ για το τέλος της συνεργασίας

Η ΑΕΚ προχωρά στην επόμενη μέρα με την αντικατάσταση του Μανόλο Χιμένεθ, με το φαβορί να ακούει στο όνομα του πρώην τεχνικού της Θέλτα, Μιγκέλ Καρντόσο.

Η Ένωση ενημέρωσε σήμερα τον Σεβιγιάνο κόουτς και τυπικά για τη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, κάνοντας του γνωστή την πρόθεσή της για ενεργοποίηση της οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο.

Πλέον, θα «τρέξουν» οι διαδικασίες μεταξύ των δικηγόρων για την επισημοποίηση του τέλους της συνεργασίας, κάτι που αναμένεται να συμβεί από Δευτέρα.

Σημειώνεται ότι μέχρι και την επομένη των δηλώσεων του Δημήτρη Μελισσανίδη, που άφηνε ανοικτό το θέμα του Χιμένεθ στον πάγκο του «δικεφάλου», ο Σεβιγιάνος κόουτς γνώριζε πως συνεχίζει κανονικά στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Τελικώς, η απόφαση που πάρθηκε ήταν η αντικατάστασή του και πλέον οι εξελίξεις με την πρόσληψη -εκτός απροόπτου- του Μιγκέλ Καρντόσο αναμένονται άμεσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.