ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ηράκλειο: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν αύριο λόγω τέλεσης της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η διακοπή κυκλοφορίας θα γίνει από τις 11:30 το πρωί έως την ολοκλήρωση της λαμπαδηδρομίας στις 15:00

Ηράκλειο: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν αύριο λόγω τέλεσης της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, ανακοίνωσε για αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή κυκλοφορίας στα πλαίσια τέλεσης της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας ενόψει Ολυμπιακών αγώνων «Παρίσι 2024».

Όπως ανακοινώθηκε η διακοπή κυκλοφορίας θα γίνει από τις 11:30 το πρωί έως την ολοκλήρωση της λαμπαδηδρομίας στις 15:00 στην επαρχιακή οδό Βαθυπέτρου – Ηρακλείου, από τη διασταύρωση Σκαλανίου έως το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, την Λεωφόρο Κνωσού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το κέντρο Ηρακλείου, από την συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου, σε όλο το μήκος της έως τον κυκλικό κόμβο στην Πλ. Ελευθερίας και σε όλες τις καθέτους σ’ αυτήν οδούς έως την πρώτη παράλληλο της.

Επιπλέον η διακοπή κυκλοφορίας θα αφορά στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Παγκρήτιο Στάδιο (βόρειο τμήμα της οδού) από τη συμβολή της με οδό Μητσοτάκη έως και την οδό Αρχ. Μακαρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της δημοτικής ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου κατά τις ώρες εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών, στις οποίες επίσης θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας και την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας που θα προκύψει από την διακοπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την αστυνομία απευθύνεται παράκληση προς τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.